MOJA METODA

U ovoj metodi sam objedinila  moje sposobnosti i znanja iz razlicitih oblasti i kreirala specifičan holisticki pristup u korišćenju revolucionarnog uređaja SCIO Biofeedback-a što uspešno primenjujem, u kreiranju puta transformacije i regeneracije za svakog klijenta individualno, o čemu svedoče iskustvo mnogobrojnih zadovoljnih klijenata, koji su kroz menjanje obrazaca, koji su u  korenu problema, poboljšali ne samo fizičko zdravlje, nego i emocionalno, intelektualno i spiritualno blagostanje i kao najviši cilj

PRONAŠLI SVOJ UNUTRAŠNJI MIR – I TRAJNU RADOST

Sa više od 10 godina iskustva kao Sertifikovani Kvantni Biofeedback Specialista svoje znanje i rad sam posvetila pomaganju onima koji žele da žive kvalitetnije svoj život,  zdraviji/ sa manje stresa/ srecniji / uspešniji.

Zato što znam da na sreću imamo pravo svi, rođenjem, kao na svoje prirodno stanje.

Volela bih da i Vi osvestite taj potencial.

Mila Simoni

Upoznavši se sa SCIO Kvantnim Biofeedback-om, doživela sam totalnu životnu promenu.

Moji strahovi

Kao dete, provodila sam veći deo svog detinjstva u bolnicama i ambulantama, radeći razne analize i testove da bi se otkrilo šta je to što me čini stalno bolesnom na ovaj ili onaj način. Razni lekovi su bili kao moja hrana. Noviji bi zamenili one stare.

Ne znam zašto, ali proleće je uvek bilo najlošiji period u toku godine za moje zdravlje, i ja bih tada bila hospitalizovana da se obave novi testovi i nove terapije. Bojala sam se svakog novog proleća.

Moje traume

Mislila sam u to vreme da sam imala lošu sreću sa nasledjenim DNK-om, jer su različite bolesti smenjivale jedna drugu.

Povrh svega toga, počele su da se nižu tragedije sa mojom porodicom, jedna za drugom u vrlo kratom periodu,  što mi je jos dodalo ogromnu količinu stresa.

Smrt moje mlađe sestre od posledica lečenja diabetisa, smrt moje majke lečene od raka pluća, i smrt moga oca od srčanog udara.

Moje fobije

Loše zdravlje, los DNK… znala sam da ne želim da idem istim putem kojim je prošla moja porodica, ali sam se osećala sve slabija i slabija, fizički i mentalno, sve anksioznija, depresivnija i sa sve većom količinom fobija.

Susret sa SCIO-m

Dok sam pokušavala da nađem soluciju za tadašnji moj problem, a to je tada bio hormonski poremećaj, dobila sam od prijateljice informaciju, da poznati doktor koji je radio tretmane sa SCIO biofeedback uređajem, a i bio  doktor u medicinskom timu slavnog Novaka Đokovića, i jedan od predavača i ispitivača na medicinskom univerzitetu „Victor baby“ iz Temišvara, gde su održavana predavanja i ispiti za studente koji žele da se specializiraju za Biofeedback Specialistu,  sa teritorije EU.

Otišla sam na seriju tretmana i bila vrlo impresionirana rezultatima tretmana. Rešila sam da kupim uređaj , i završim specializaciju za njegovo korišćenje, odnosno da postanem Sertifikovani  Kvantni Biofeedback Specialista. Diplomu sam dobila 2012 god.

Moj put razvoja

Od tada sam usavršavala svoje znanje putujući i učestvovajući na raznim kongresima, seminarima, i predavanjima širom sveta: Mađarska, Holandija, Kanada, Italija, Mexiko, Hawaii, Švajcarska..

Svoje znanje sam upotpunjavala sa učenjem i praktikovanjem i drugih vrsta metoda, : terapiske konstalacije, regreso terapije, reiki, theta healing, Angels therapy, flower essences terapija, Bush essences terapija, Yang living essences terapija, healing art essencies terapija, Guna remedies terapija, Narayani remedies terapija, Oriental herbal therapy.

Shvatila sam da razvojem  SVOJE SVESTI, mi dostižemo NAJVEĆU MOĆ i menjamo svoj život u pravcu koji naša duša želi.

Našla sam UZROK!

Od EMPATE koji sam tada bila, što je i bio osnovni uzrok svih mojih fizičkih i psiholoških bolesti u detinjstvu, postala sam KREATOR svog života, oslobodivši sebe apsolutno svih problema sa zdravljem, regenerišući svoje telo i vrativši godine unazad. Ojačala sam svoj identitet, oslobodila se spoljašnih penetrirajućih uticaja, i ostvarila stalni kontakt sa svojom dušom.

2012. god

2022. god

Diplome

kontak-forma

Zakažite ovde

Konsultacija traje 30 minuta preko ZOOM aplikacije.
Na Vaš mail ćete dobiti link za pristup u zakazano vreme.
Tokom ovog razgovora će te dobiti informacije kako se odvija ceo proces tretmana.
Radujem se da Vas upoznam i da krenemo putem moćne transformacije.