Kvantna terapija

SubSpace metodom

„SCIO“ uređajem

Kvantna Biofeedback terapija

Medicina Budućnosti  – lečenje frekfrencijama može da Vam pomogne već DANAS čak i ako brojne druge metode nisu uspele to do sada

Da PROMENI I POBOLJŠA Vaše stanje kojim niste zadovoljni, ako osecate da:

  • Zdravlje i Snaga ne mogu da Vas prate u ispunjavanju Vaših ciljeva,

  • Nemate motivaciju, osećate se anksiozni, apatični i depresivni,

  • Strah, briga, tuga, sramota Vas blokiraju da se pokrenete i idete napred,

 

Otklonite prepreke na putu ka SREĆI I RADOSTI ŽIVOTA

Kvantna Biofeedback terapija lečenja frekfrencijama – je Inovativna, naučna, klinički ispitana metoda koja koristi revolucionarni uređaj koji se zove SCIO, odobren i korišćen u NASI, koji objedinjuje kvantnu fiziku i holističku medicinu.

SCIO BioFeedback uređaj je najosetljiviji i najakreditovaniji uređaj ovog tipa na svetu.

Kako terapija SCIO Biofeedback funkcioniše?

Svaki čovek, svaki organ, svaka ćelija, pa i  naša planeta zemlja, ima svoje elektromagnetno polje i svoju frekfrenciju na kojoj vibrira.

Na vaše elektromagnetno polje utiču spoljni faktori, penetrirajuće energije spolja,  i unutrašnje auto-destruktivne energije.

SCIO QUANTUM BIOFEEDBACK je uređaj koji skeniranjem vašeg biopolja prikupi 11000 različitih informacija sa više nivoa .

  • FIZICKOM

  • MENTALNOM

  • EMOCIONALNOM

  • SPIRITUALNOM

Na taj način je moguće otkriti nastajanje problema još dok je samo na nivou energetskog disbalansa i sprečiti njegovo razvijanje i manifestovanje u tkivu, vraćanjem energetskog balansa, mnogo godina pre nego što se razvije u bolest koju onda medicina može da registruje i dijagnostikuje svojim parametrima.

Ja polažem veliku pažnju na pronalaženju i transformaciji najdubljeg uzroka problema, da zapravo ne dođe do bolesti da se sam koren ukloni pre nego što dođe do širenja simptoma.

Prevencija za život bez bolesti – umesto straha od bolesti

Metoda SubSpace – tretman na  DALJINU

Energetsko – informativna kvantna terapija je bazirana na kvantnoj fizici i kosmičkim zakonitostima.

Komunikacija se odvija na energetskom nivou, preko vibracijskih informacija.

Pošto se u program ubace određeni Vaši parametri, SCIO KVANTNI BIOFEETBACK uređaj pronalazi Vašu specificnu frekfrenciju, Vaš personalni energetski otisak – koji svaka osoba ima, kao što ima i otisak prsta, neponovljiv.

Pronalazi Vašu frekfrenciju na isti način kao što radio ili televizor pronalazi određenu radio ili televizisku stanicu koju želite da slušate ili gledate. Povezuje se sa Vama, na Vasoj lokaciji.

SCIO je pošiljalac a klient je primalac.

Šta je SCIO uređaj?

SCIO znači Scientific Consciousness – u prevodu naučna svest,

BIOFEEDBACK zapravo znači – povratne informacije.

SCIO Biofeedback je  najsenzitivniji uređaj na svetu, neprevaziđen do sada, koji može da detektuje i meri najfinije vibracije.

Predstavlja budućnost medicine.

Revolucionarni spoj holisticke medicine,  kvantne fizike i drevnih znanja.

SCIO ima u sebi 88 razlicitih vrsta terapija kao npr. Akupunkturu, homeopatiju, spinalnu terapiju,  balansiranje čakri, čišćenje aure, jačanje mentalne snage, jačanje snage preko emocija, lečenje moždanim talasima (npr. Teta healing), regulisanje nervnog sistema za oslobađanje od posledica traume, stresa, transformacija emocionalnog DNK-a…. I još mnogo toga, za vraćanje harmonije u sistem.

Revolucionarni  uređaj koji se zove  SCIO, razvijen je od kvantnog fizičara, naučnika iz NASE, Billa Nelsona. Orginalno, njegova metoda na daljinu je SubSpace metoda. Postoji i koristi se širom sveta više od 40 godina.

SCIO je najosetljiviji i najakreditovaniji uređaj ovog tipa na svetu.

Kvantnu Biofeedback terapiju ‘SCIO’ uređajem, za poboljšanje svojih perfomansi su koristili mnogi  korisnici  od kosmonauta NASE, fudbalera poznatog fudbalskog tima „Milan“, sportisti Kineskog Olimpiskog tima, članovi carske porodice Emirata, kao i najbolji teniser  sveta, naš Novak Đoković, kao i ogroman broj ljudi i dece, širom sveta.

SCIO uređaj je odobren i koristi se u EU, USA, UAE, SA, Kina i mnogim manjim državama.

Da li je tretman ‘SCIO“ uređajem BEZBEDAN?

Jedinstveni uređaj na tržištu koji ima ugrađen automatski bezbednosni alarmni sistem, koji prati klijenta tokom tretmana. Ova opcija obezbeđuje potpuno individualano tretiranje, zavisno od potreba svakog klijenta.

Opcija konstantanog povraćaja informacija omogućuje uređaju da prati i podešava  frekfrencije tokom tretmana, tako da su potrebe klijenta permanentno uzete u obzir.

Ovo omogućava automatsko uključivanje alarma i zaustavljanje terapije kada reakcija klijenta dostigne maximum u tom momentu.

kontak-forma

Zakažite ovde

Konsultacija traje 30 minuta preko ZOOM aplikacije.
Na Vaš mail ćete dobiti link za pristup u zakazano vreme.
Tokom ovog razgovora će te dobiti informacije kako se odvija ceo proces tretmana.
Radujem se da Vas upoznam i da krenemo putem moćne transformacije.