Moji problemi sa zglobovima i jetrom bili su glavni razlozi zbog kojih sam krenula sa ovim terapijama, koje su slojevito objašnjavale prave razloge koji su doveli do konačnih problema.

Ovo putovanje do suštine problema za mene je nešto novo, kao i način rešavanja bolesnog stanja i puta u nov način shvatanja zdravlja.

Zadovoljna sam da sam imala sreće upoznati se sa SCIO bio feedback-om i naravno gospođom Milom, koja mi je u veoma kratkom vremenu vratila izgubljenu snagu i elan za koji sam mislila da je u mojim godinama ta situacija normalno stanje.

Mnogo mojih problema je rešeno, ali idemo dalje jer svi ovi problemi nisu stigli unazad par meseci jer su trajali godinama. Osim što sam odlučila da rešim ove ozbiljne zdravstvene probleme, i kvantni pristup zdravlju za mene je nesvakidašnja čarolija koja me svaki put iznova fascinira preciznošću rezultata koji su merljivi u biohem laboratorijama.

Nakon svake terapije moja životna energija se vraća, a moja divna terapeutkinja u mojim očima predstavlja čarobnicu koja uliva poverenje u konačni ishod u eliminisanju problema iz različitih nivoa tela i svesti.

Veliko hvala, gospođo Mila