Depresija i anksioznost

je zdravstveni problem koji utiče na psihološko, fizičko i emocionalno stanje osobe. Jako je teško da se osoba koja je u depresiji sama „izvuče“ iz takvog stanja i bude dobro.  Pomoć sa strane je vrlo važna. Takvim osobama je vrlo teško da formiraju zajednički odnos, uživaju u društvenom životu, i budu produktivni na poslu.

Posledice su usamljenost, nedostatak samopouzdanja, nedostatak osećanja sigurnosti, preplavljenost tugom.

Ne postoji jasno definisan razlog zbog koga neko razvije depresivno stanje, ali je sigurno da nastaje zbog imbalansa u mozgu, koji može biti prouzrokovan  različitim faktorima kao npr.  fiziološkim, uticaj okoline tj spoljnim faktorima ili naslednim faktorima.

Najčešći vid lečenja su antidepresivi koji u stvari nikada ne rešavaju razlog depresije.

Zato uz pomoć ove holisticke terapije uz specifičan plan kreiran za svakog klijenta individualno, može da se prodre u podstvest i da se otklone uzroci depresije vrlo efikasno i precizno.

Ova vrsta tretmana je vrlo pogodna za takve klijente kojima ne prija da napustaju svoj poznati prostor u kome se osećaju udobno i sigurno, da dobiju svu nepodeljenu pažnju  za sebe, i ne moraju da dele svoja osećanja u grupi.

Kvantna Biofeedback terapija „SCIO“ je vrlo uspešna u rešavanju depresivnog stanja i vraćanju životnog zadovoljstva trajno.

Pozovite bez obzira da li je pomoć potrebna Vama ili nekoj Vama dragoj osobi.

kontak-forma

Zakažite ovde

Konsultacija traje 30 minuta preko ZOOM aplikacije.
Na Vaš mail ćete dobiti link za pristup u zakazano vreme.
Tokom ovog razgovora će te dobiti informacije kako se odvija ceo proces tretmana.
Radujem se da Vas upoznam i da krenemo putem moćne transformacije.